NB III-as csapatunkat követően most hétvégén az FC Dabas II is megkezdi tavaszi bajnoki szereplését. Első ellenfelünk a dobogó legalsó fokán telelő Aranyszarvas SE lesz.

BEHARANGOZÓ: Megye II

ARANYSZARVAS SE - FC Dabas II

Megye ll, Déli csoport - 16. Forduló

NB III-as első csapatunkat követően most hétvégén az FC Dabas II is megkezdi tavaszi bajnoki szereplését. Első ellenfelünk a dobogó legalsó fokán telelő Aranyszarvas SE lesz.

Kettes csapatunkkal kapcsolatos információ, hogy a tápiószentmártoni vendégjátékunkon már nem Iszák Gábor, hanem eddigi asszisztens edzője, a Dabas II élére frissen kinevezett Kemenes György vezérletével futnak majd ki a pályára játékosaink.

Ami a statisztikát illeti, csapatunk 15 mérkőzésen szerzett 17 pontjával (5 győzelem, 2, döntetlen, 8 vereség) a 12 helyen telelt.  Természetesen a keret ennél jóval többre hivatott, éppen ezért nem titkolt célunk a tavaszi szezonra, hogy egy jó rajttal mielőbb felzárkózzunk a középmezőny első felébe és onnan pedig egy további jó szériával pedig lényegében bármi összejöhet.

De térjünk rá az első tavaszi megmérettetésünkre. Nagy valószínűséggel igen nehéz feladat vár fiatal játékosainkra, ha idegenben, két vállra szeretnék fektetni az Aranyszarvas SE-t. Hétvégi ellenfelünk ugyanis a harmadik helyről várhatja a rajtot, hátránya a második Örkény SE-től mindössze kettő, míg az éllovas Bugyi SE-től is csupán három pont. Ettől függetlenül nem léphetünk pályára feltartott kezekkel, mindent el kell követnünk a tisztes helytállásért és az esetleges bravúros idegenbeli pontszerzésért.

Az összecsapás otthonául a tápiószentmártoni Sporttelep szolgál majd, a kezdési időpont pedig szombat délután 14:00.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Aranyszarvas SE – FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2022.02.19. (Szombat, 14:00)
Helyszín: Tápiószentmártoni Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK