Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Pénzügyőr SE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap U14-es csapatunk a Pénzügyőr otthonába látogatott. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, egységesen mozgott a csapat védekezésben és támadásban is. Lehetőségeink voltak, de a végén mindig hiányzott a jó döntés.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

Pénzügyőr SE - FC Dabas U14 (2:5)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Pénzügyőr SE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” Vasárnap U14-es csapatunk a Pénzügyőr otthonába látogatott. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, egységesen mozgott a csapat védekezésben és támadásban is. Lehetőségeink voltak, de a végén mindig hiányzott a jó döntés. Tóth Bence kapott egy rúgást a fejére, de a második félidőben vissza tudott jönni játszani. A 20. perc környékén ellenfelünk megszerezte a vezetést. A bekapott gól után 10 perc rövidzárlat következett. Hibát hibára halmoztunk, kapkodó és pontatlan passzok sokaságát láttam a srácoktól. Vízer Szabolcs 20 méteres lövését a hazai csapat kapusa bevédte. Egyenlítésünk után újra úgy fociztak a srácok, ahogy a mérkőzés kezdetén. Iványi Zentének sajnos egy ütközés után aláfordult a bokája, és nem tudta folytatni a mérkőzést. Jobbulást kívánunk neki. A félidő előtt egy szép akció végén megszereztük a vezetést. A második játékrészre frissítettünk, lehetőséget kaptak a fiatalabbak is (2010-es) születésű játékosaink, akik nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe. A második félidő elején nagy volt a küzdelem, és egy óriási kapus bakiból egyenlített a hazai csapat.

A játékunk meg volt, a srácok jól járatták a labdát, szinte teljesen betartották azt, amit a félidőben kértem. Az utolsó 20 percben sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiből hármat ki is használtunk, így végül magabiztos győzelmet arattunk.

Gratulálok a srácoknak, mert a mai napon jól és tudatosan játszottak.

Hajrá Dabas!”

2022.02.13(Vasárnap)

Pénzügyőr SE – FC Dabas U14 2:5 (1:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK