Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Futsal 7 Vége megmérettetést követően az alábbi értékelést adta: "Szombaton az U13-as csapat Monoron Futsal 7 Vége fordulón vett részt. A Tököl és a Jászberény csapatával találkoztunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

Futsal 7 Vége (U13)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Futsal 7 Vége megmérettetést követően az alábbi értékelést adta:

Szombaton az U13-as csapat Monoron Futsal 7 Vége fordulón vett részt. A Tököl és a Jászberény csapatával találkoztunk. Az első összecsapáson jól játszva, szebbnél szebb akciók után magabiztos győzelmet arattunk. A második mérkőzésen ugyan mezőnyfölényben játszottunk, de rengeteg hibával, és rossz felfogásban. Szünetben felhívtam a figyelmét a srácoknak, hogy ellenfelünk találni fog egy gólt és azzal biztos, hogy pontot vagy pontokat fog elvenni tőlünk.

Összeszedettebbek lettünk, mi irányítottuk a mérkőzést. Megszereztük a vezetést, de elkapta a hév a srácokat, ami a védekezésünk rovására ment. Helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, Jászberény csapata pedig talált egy szépítő találatot, így döntetlenre végződött a mérkőzés.

Hajrá Dabas!”

Futsal 7 Vége – Monor Városi Sportcsarnok
2022.02.12 (Szombat, 16:55)
Tököl VSK – FC Dabas 0:11 (0:6)
Gól: Tóth B (3), Antal T M (2), Mihucz S (2), Somogyi G (2), Csernák R, Vízer Sz
Futsal 7 Vége – Monor Városi Sportcsarnok
2022.02.12 (Szombat, 17:50)
FC Dabas – Jászberényi FC
Gól: Csernák R

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK