Elérkezett a várva várt hétvége. Végre ismételten tétmérkőzésen szerepelhet NB III-as első csapatunk. Fehér Ádám játékosai vasárnap kora délután, hazai közegben fogadják a Szekszárdi UFC-t.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - SZEKSZÁRDI UFC

NB lll. Közép-csoport - 21. Forduló

Elérkezett a várva várt hétvége. Végre ismételten tétmérkőzésen szerepelhet NB III-as első csapatunk. Fehér Ádám játékosai vasárnap kora délután, hazai közegben fogadják a Szekszárdi UFC-t.

Vezetőedzőnk elmondása szerint a téli felkészülési időszak sikeresen lezárult. A játékoskeret az edzői stáb által kitűzött munkát maximálisan elvégezte, így nincs más hátra, mint várni, hogy vasárnap délután 14 órától végre kezdetét vegye a tavaszi bajnoki szezon első megmérettetése.

Ami a tabellán elfoglalt helyezéseket illeti, amíg csapatunk 30 szerzett pontjával a 20 csapatos NB III Közép csoport 10. pozíciójában telelt, addig soros ellenfelünk, a Szekszárdi 26 pontja a 13. helyezésre volt elegendő.

A jó bajnoki rajt mindig nagyon fontos, ez pedig most még hatványozottabban igaz. Játékoskeretünk minősége alapján az FC Dabasnak egyértelműen előrébb lenne a helye a tabellán, az őszi szezon azonban nem teljesen úgy sikerült, ahogy azt előzetesen elvártuk. A múlton keseregni azonban felesleges, előre kell tekinteni és mindent elkövetni, hogy sikerüljön mielőbb az élmezőny mögé felzárkózni. Ehhez pedig itt az első remek alkalom, ráadásul van is miért törlesztenünk a Szekszárd ellen.

Az őszi szezonban az RKSK elleni fölényes (5:1) hazai győzelemmel végződő rajtot követően a 2. fordulóban Szekszárdra látogattunk, ahol nagy meglepetésre 2:1 arányú vereséget szenvedtünk. Ezen előzmények tükrében a motivációval tehát nem igen lehet gond játékosainknál, ráadásul egy esetleges győzelemmel a felzárkózás mellett 7 pont előnyre tehetnénk szert riválisunkkal szemben.

Vasárnap délután 14 órától a dabasi Wellis Sportparkban tehát ismét útjára indul a labda. Látogassunk ki minél többen, és hajszoljuk kedvenc dabasi csapatunkat a győzelembe 2022 első tétmérkőzésén!

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Szekszárdi UFC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2022.02.13. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK