Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Soroksár elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Az U14-es csapat szombat délelőtt a Soroksárt látta vendégül felkészülés mérkőzés keretein belül. Csapatunknál sajnos még mindig sok hiányzó volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U14 - Soroksár

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Soroksár elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U14-es csapat szombat délelőtt a Soroksárt látta vendégül felkészülés mérkőzés keretein belül. Csapatunknál sajnos még mindig sok hiányzó volt.

A mérkőzés kezdésére felerősödött a szél, így mindkét csapatnak ezzel is meg kellett küzdeni. A Soroksár csapata jobban alkalmazkodott és jobban is kezdte az összecsapást. Sajnos megint egy olyan gólt adományoztunk az ellenfélnek, amit kiemeltem a mérkőzés elején. Emellett nem igen találtuk a ritmust sem, pontatlanok és körülményesen játszottunk az első 25 percben. Az első félidő második felére már a védekezésünk össze szedettebb lett, de támadásban megmaradt a pontatlanságunk.

Félidőben egy kis fejmosás követően, némiképp átszervezve a csapatot küldtem vissza a srácokat.

Fegyelmezett játékosokat és sok tudatos labdakihozatalt láttam a srácoktól közel 10 percig. A szél most minket segített, de sajnos a játék nem ezt mutatta ezután. Ellenfelünk letámadott minket és szinte széllel szemben is azt csinált, amit akart velünk. Ráadásul még növelni is tudták az előnyüket, természetesen megint egy elkerülhető hiba után. Nagy küzdelem folyt a pályán, rengeteg pontatlan passzal. Próbáltak a srácok mindent megtenni, hogy szépítsünk. Az utolsó 15 percben volt 3-4 szép akció és lehetőség, ezeket azonban sajnos kihagytunk. Az eredmény már nem változott, így FC DABAS – SOROKSÁR (0:2).

Nagyon hasznos volt ez a mérkőzés is, mert felhívta a figyelmet nagyon sok olyan dologra, amin nagyot kell majd változtatnunk. Dolgozunk tovább, mert jelen pillanatban nagyon messze vagyunk az őszi formánkhoz képest! A mérkőzés után a két csapat a szülők által előkészített hagymás zsíros kenyeret és a Basa Attila bácsi meleg teáját fogyasztották el.

Köszönjük a segítséget nekik! Hajrá Dabas!”

2022.02.05 (Szombat)

FC Dabas U14 – Soroksár (0:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK