Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Bicskei TC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Kemény öt héten vannak túl a srácok. Komoly fizikai terhelést kaptak ebben az időszakban a játékosok. Az eltervezett munkát és edzéseket sikerült elvégezni. Sajnos a végleges keret csak későn alakult ki, illetve több betegség és sérülés is nehezítette a munkákat, viszont a játékosok becsülettel dolgozták végig ezt az öt hetet.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Bicskei TC - FC Dabas (1:0)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Bicskei TC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Kemény öt héten vannak túl a srácok. Komoly fizikai terhelést kaptak ebben az időszakban a játékosok. Az eltervezett munkát és edzéseket sikerült elvégezni. Sajnos a végleges keret csak későn alakult ki, illetve több betegség és sérülés is nehezítette a munkákat, viszont a játékosok becsülettel dolgozták végig ezt az öt hetet.

A játékosok és én is bizakodással várom a bajnokság kezdetét. Szeretnénk sikeresek lenni a tavaszi szezonban. Az edzőmérkőzések után jövő hétvégétől már végre élesben, bajnoki pontokért küzdhetünk.

A tavaszi első fordulóban a Szekszárdi UFC csapatát fogadjuk. Szeretnénk győzelemmel kezdeni hazai pályán. Nehéz mérkőzésre számítok a nyitányon, de bízom a fiúkban és az elvégzett munkában.”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.02.06. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Bicske

Bicskei TC – FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól:

FC Dabas: Hermány – Földes, Dudás, Forgács, Molnár, Fritz, Pusztai, Erős, Lévai, Kovács, Puskás
Cserék: Kiss, Németh, Csomós, Vladan, Márton

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK