NB III-as első csapatunk a hét folyamán hazai környezetben, edzőtábor formájában készül a bajnoki nyitányra. Egész héten napi kettő (délelőtt, délután) edzésen vesznek részt játékosaink. Jelentős terhelésnek vannak így kitéve a srácok ezen a héten is.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - 1908 SZAC Budapest (0:0)

Döntetlen a SZAC elleni hétközi felkészülési mérkőzésen

NB III-as első csapatunk a héten hazai környezetben, edzőtábor formájában készül a bajnoki nyitányra. Egész héten napi kettő (délelőtt, délután) edzésen vesznek részt játékosaink. Jelentős terhelésnek vannak így kitéve a srácok ezen a héten is.

Szerda délután azonban egy edzőmérkőzés törte meg a monotonitást, a BLSZ I-ben szereplő SZAC csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult, viszont már érezhető volt, hogy dinamikusabban játszott a csapat, és a játékosok igyekeztek betartani a taktikai utasításokat. Az ellenfél masszív, pörgős csapat benyomását keltette, több alkalommal is veszélyben forgott mindkét kapu, viszont végül egyik csapatnak sem sikerült bevinni a győztes találatot.

Természetesen jól szolgálta ez a találkozó is a felkészülésünket, és egyben ráfordultunk a felkészülés utolsó harmadára. A hét többi napján is napi két edzés szerepel a programban, szombaton pedig útra kelünk Mórahalomra, ahol két mérkőzésen is pályára kell majd lépnünk. Előbb a MOL Fehérvár második csapatával játszunk, majd a Dabas II az NB III-as fiatalokkal kiegészülve játszik a megyei éllovas SZVSE ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.01.26. (szerda, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – 1908 SZAC Budapest 0:0 (0:0)
Gól:

FC Dabas: Berta – Kiss, Dudás, Forgács, Molnár, Hatvani, Csomós, Pusztai, Lévai, Kovács, Puskás
Cserék: Fritz, Márton, Németh, Kincses, Czili

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK