28 éves vagyok, előző csapatom a KTE volt, ahol még az NB I-ben is sikerült bemutatkoznom. Játszottam korábban NB II-es és NB III-as szinten is egyaránt: Kozármisleny, Cegléd, Tiszakécske, illetve volt egy külföldi kitérő is, 20 évesen megfordultam az SKN St. Pöltennél is.

BEMUTATKOZNAK ÚJ JÁTÉKOSAINK

Puskás Zoltán

Folytatjuk pár évvel ezelőtt megkezdett sorozatunkat, 2022 tavaszán is bemutatjuk új igazolásainkat

Játékos neve: Puskás Zoltán
Honnan érkezett: Kecskeméti TE
Születési idő: 1993.04.02
Posztja: támadó

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

1993.04.02-án születtem, 28 éves vagyok. Előző csapatom a KTE volt, ahol még az NB I-ben is sikerült bemutatkoznom. Játszottam korábban NB II-es és NB III-as szinten is egyaránt: Kozármisleny, Cegléd, Tiszakécske, illetve volt egy külföldi kitérő is, 20 évesen megfordultam az SKN St. Pöltennél is.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Először is köszönöm a megkeresést, örülök, hogy itt lehetek. Kemenes György edzőt már régóta ismerem és ő keresett meg decemberben, miután lehetett tudni, hogy távozom Kecskemétről. Később beszéltem a vezetőedzővel, a vezetőkkel és tetszett, amit felvázoltak.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Nagyszerű körülmények között készülhetünk, mondhatni NB II-es az infrastruktúra. Sok csapat megirigyelhetné ezt a közeget. Jó szakmai munka folyik, az edzői stáb nagyon motivált és felkészült, remélem ez majd a bajnokságban eredményekkel is párosulni fog. Persze van még hova fejlődnünk, de bízom a jó tavaszi szereplésben.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

Nagyon korrekt velem mindenki, és a társaság is rendben van, jó a közeg, jó srácok alkotják a keretet.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Támadó a pozícióm, így reményeim szerint egy jó felkészüléssel, sok játékkal formába lendülhetek és akkor biztosan tudok segíteni a csapatnak gólokkal és gólpasszokkal.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

Nagyon sok szép élményben volt részem, szívesen emlékeszem ezekre vissza, a sok jó mérkőzésre, a bajnoki címekre, de nem szeretnék egyet sem kiemelni.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Nyilván a közeli cél az, hogy folyamatos játéklehetőséghez jussak és segíteni tudjak a csapatnak. A távolabbi már más kérdés, szeretnék a civil életemben majd a sport közelében maradni, és az ehhez szükséges képesítéseket megszerezni.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK