Szerda délelőtt csípős hidegben, verőfényes napsütésben fogadtuk hazai pályán csoportbéli riválisunkat, a fővárosi RKSK csapatát. Összességében elmondható volt a találkozóról, hogy fáradtan mozgott a csapat, a játékosok mondhatni ólomlábakon álltak. Ennek ellenére az első félidőben mégis láthattunk szép megoldásokat. Egy ilyen után Németh helyezett szépen a kapuba (1:0), majd ezután a védelmünk is kapitulált (1:1), így 1:1-es döntetlennel fordulhattak a felek.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - RKSK (2:3)

Szoros vereség a harmadik edzőmérkőzésen

Szerda délelőtt csípős hidegben, ám verőfényes napsütésben fogadtuk hazai pályán csoportbéli riválisunkat, a fővárosi RKSK csapatát. Összességében elmondható volt a találkozóról, hogy fáradtan mozgott a csapat, a játékosok mondhatni ólomlábakon álltak. Ennek ellenére az első félidőben mégis láthattunk szép megoldásokat. Egy ilyen után Németh helyezett szépen a kapuba (1:0), majd ezután a védelmünk is kapitulált (1:1), így 1:1-es döntetlennel fordulhattak a felek.

A második játékrészben még fáradtabban mozogtak a srácok, az egyéni hibák következtében pedig Hermánynak még két alkalommal is csak a kapuból sikerült kivennie a labdát (1:3), nekünk pedig csupán a szépítésre futotta a mérkőzés 85. percében Maka révén (2:3), így a vendég RKSK csapata nyerte meg a szerda délelőtti felkészülési mérkőzést.

Természetesen nem szabad sok tanulságot levonni a mérkőzésből. A hibákat azonban ki kell elemezni és javítani a jövőben, hogy sikeresek tudjuk lenni. A munka tovább folytatódott, még aznap délután egy regeneráló edzés következett. Szombaton pedig ismét hazai pályán fogadjuk a Dunaharaszti MTK csapatát 10:00-tól.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.01.19. (szerda, 11:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – RKSK (2:3)
Gól: Németh, Maka

FC Dabas: Hermány – Kiss, Márton, Forgács, Dudás, Erős, Molnár, Lévai, Puskás, Németh
Cserék: Maka, Czili, Busa, Talapka, Kicska, Kincses

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK