Január 3-án Fehér Ádám irányítása mellett megkezdte a munkát NB III-as felnőtt csapatunk. Az első napokban felméréseken vett részt a játékosállomány, majd ezután ennek tükrében főleg a fizikai állóképesség javításán volt a fő hangsúly. Egy labdarúgó életében nem ez a legszebb időszak, de a jó eredmény elérésének alapja a megfelelő fizika állapot megléte. Ennek megfelelően az első héten is már jelentős terhelést kapott a csapat a szakmai stábtól. A második hétre is hasonló mondható el, de itt már egyre jobban előtérbe kerülnek a taktikai elemek az edzések folyamán.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Helyzetjelentés

Gőzerővel készül csapatunk a bajnoki nyitányra

Január 3-án Fehér Ádám irányítása mellett megkezdte a munkát NB III-as felnőtt csapatunk.

Az első napokban felméréseken vett részt a játékosállomány, majd ezután ennek tükrében főleg a fizikai állóképesség javításán volt a fő hangsúly. Egy labdarúgó életében nem ez a legszebb időszak, de a jó eredmény elérésének alapja a megfelelő fizika állapot megléte. Ennek megfelelően az első héten is már jelentős terhelést kapott a csapat a szakmai stábtól. A második hétre is hasonló mondható el, de itt már egyre jobban előtérbe kerülnek a taktikai elemek az edzések folyamán.

Gőzerővel készül tehát csapatunk a bajnoki nyitányra. Napi egy, illetve két edzés is szerepel a programban. A keret is átalakításon ment és megy keresztül. Az első két hétben nagyon komoly és nehéz munkát végeztek a játékosok. Pár hét múlva már folytatódik a bajnokság, addig bizonyára megfelelő fizikális és taktikai felkészültséggel fog rendelkezni a csapat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.01.07. (péntek, 15:00)
Helyszín: Kecskemét

Kecskeméti TE – FC Dabas 6:1 (1:1)
Gól: Tóth D. (3), Tóth B., Gál, Katona ill. Németh
 
KTE (1. félidő): Varga B. – Buna, Szabó A., Rjasko, Szalai G., Grünvald – Nagy K., Vágó, Bartha – Lukács D., Tóth B.
KTE (2. félidő): Kersák – Hatvani, Győri Á., Gál, Farkas I., Madarász – Szuhodovszki, Marsa, Katona – Szalai J., Tóth D.
 
FC Dabas (1. félidő): Hermány – Kiss, Dudás, Molnár, Márton, Fritz, Erős, Szabó, Ágoston, Busa (Németh), Maka
FC Dabas (2. félidő): Petrányi – Kicska, Molnár, Bebők, Földes, Lévei, Kovács, Talapka (Kincses), Németh, Czili

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK