Ledő László, a hétvégi tatai Futballáb Trophy teremtornát követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap a FUTBALLÁB TROPHY rendezésében teremtornán vettünk részt Tatán a 2008-as korosztállyal. A „B” csoportban az UTE, a Jóbarátok és a Dunaharaszti csapatai mellé kerültünk. Sajnos a Haraszti nem jött el, így a másik két csapattal kétszer játszottunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

Futballáb Trophy (Tata)

Ledő László, a hétvégi tatai Futballáb Trophy teremtornát követően az alábbi értékelést adta:

“Vasárnap a FUTBALLÁB TROPHY rendezésében teremtornán vettünk részt Tatán a 2008-as korosztállyal. A „B” csoportban az UTE, a Jóbarátok és a Dunaharaszti csapatai mellé kerültünk. Sajnos a Haraszti nem jött el, így a másik két csapattal kétszer játszottunk.

A Jóbarátok ellen két szoros mérkőzésen 2:0 és 2:1 arányban kikaptunk. Az UTE ellen 1:0-ás és egy parázs mérkőzésen 3:2-es győzelem. A döntőbe jutásért a Szigethalom csapata ellen jól játszva, döntetlent értünk el, majd büntetőkkel 3:1 arányban nyertünk. (Janicsák Olivér két büntetőt védett!)

A döntőben a Jóbarátok csapatával találkoztunk. Izgalmas jó mérkőzést játszott a két csapat, amit azonban egy szép átlövésből szerzett góllal ellenfelünk megnyert!

Elmondhatjuk, hogy egy nagyon jól megszervezett tornán voltunk, ahol remek mérkőzéseket játszottunk. Gratulálok a srácoknak a 2. helyhez! A torna legjobb kapus címét Janicsák Olivér kapta!

Gratulálok! Hajrá Dabas!

2021.12.04 (szombat, 10:40)
FC Dabas – Szigethalom SC 7:4 (4:2)
Gól: Csernák R (1′), Csernák R (13′), Tóth B (15′), Somogyi G (20′), Somogyi G (28′), Tóth B (31′), Csernák R (36′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK