Péntek délután az NB II 3. helyezett csapata ellen, a Szabó István trenírozta Kecskeméti TE ellen léptünk pályára 2x60 perces mérkőzés keretén belül. A nehéz és fárasztó hét után alakulófélben lévő csapatunk vereséget szenvedett Kecskeméten. Az első 60 percben meglepően jól tartottuk magunkat, kisebb kecskeméti dominancia mellett, még a mi csapatunknak is akadt lehetőségre a gólszerzésre.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Kecskeméti TE - FC Dabas (6:1)

Lejátszottuk az idei év első felkészülési mérkőzését

Péntek délután az NB II 3. helyezett csapata ellen, a Szabó István trenírozta Kecskeméti TE ellen léptünk pályára 2×60 perces mérkőzés keretén belül. A nehéz és fárasztó hét után alakulófélben lévő csapatunk vereséget szenvedett Kecskeméten. Az első 60 percben meglepően jól tartottuk magunkat, kisebb kecskeméti dominancia mellett, még a mi csapatunknak is akadt lehetőségre a gólszerzésre. Az első találat hazai oldalról esett, ahol egy szép támadást fejeztek be góllal (1:0). A félidő utolsó momentuma Németh ellen elkövetett szabálytalanság volt a kecskeméti tizenhatoson belül. A jogosan megítélt büntetőt Németh higgadtan helyezte a kecskeméti kapuba (1:1).

A második félidőre mindkét csapat sort cserélt, oldalunkról számos fiatal és második csapatban lehetőséget kapó játékos is szerephez jutott. Igyekezett helytállni megfiatalított csapatunk, azonban ekkor már jelentősen látszódott a tudásbéli és fizikai különbség, aminek nyomán sajnos öt alkalommal is kapitulálni kényszerült védelmünk, így végül 6:1-es győzelmet aratott a Szabó István csapata.

Az eredmény nagyarányú győzelmet tükröz, viszont az első 60 percben még döntetlen volt az állás (1:1), a második félidőben pedig bekapott góljaink nagy részét pontrúgásból szenvedtük el, amely mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Sok munka vár még a csapatra, a következő megmérettetés ismét egy NB II-es ellenfél ellen lesz, immáron hazai pályán a Budaörsi SC ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.01.07. (péntek, 15:00)
Helyszín: Kecskemét

Kecskeméti TE – FC Dabas 6:1 (1:1)
Gól: Tóth D (3), Tóth B, Gál, Katona ill. Németh
 
KTE (1. félidő): Varga B. – Buna, Szabó A., Rjasko, Szalai G., Grünvald – Nagy K., Vágó, Bartha – Lukács D., Tóth B.
KTE (2. félidő): Kersák – Hatvani, Győri Á., Gál, Farkas I., Madarász – Szuhodovszki, Marsa, Katona – Szalai J., Tóth D.
 
FC Dabas (1. félidő): Hermány – Kiss, Dudás, Molnár, Márton, Fritz, Erős, Szabó, Ágoston, Busa (Németh), Maka
FC Dabas (2. félidő): Petrányi – Kicska, Molnár, Bebők, Földes, Lévei, Kovács, Talapka (Kincses), Németh, Czili

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK