Kicska Tamás, az U9-es korosztály vezetőedzője éves értékelőjében az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal: "Idén Januárban kezdtem el a munkát Dabason, az U9-es korosztálynál voltam társedző, illetve az U7-nél segítettem be, egészen nyárig. Augusztusban azonban az U9-es korosztályt átvettem, és Kucsákné Marika segítségével, illetve Kemenes György támogatásával kezdtem el trenírozni a gárdát.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U8 / U9)

Kicska Tamás

Év végi beszámoló

Kicska Tamás, az U9-es korosztály vezetőedzője éves értékelőjében az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal:

Idén Januárban kezdtem el a munkát Dabason, az U9-es korosztálynál voltam társedző, illetve az U7-nél segítettem be, egészen nyárig. Augusztusban azonban az U9-es korosztályt átvettem, és Kucsákné Marika segítségével, illetve Kemenes György támogatásával kezdtem el trenírozni a gárdát. Kezdésnek 14 gyermek járt edzésre, majd a 2 hónap alatt felduzzadtunk a kétszeresére, azaz 28 főre! Éppen ezért ketté is szedtük a csapatot, és lett egy U8-as és egy U9-es korosztályunk.

A gyerekek folyamatosan fejlődtek, az újak szépen beilleszkedtek, és egy nagyon jó közösség alakult ki, ahova szeretnek járni, és ami nagyon fontos, rohamos fejlődést kezdtek el mutatni! Ebben az időszakban (augusztus-december) az alapvető helyezkedéseket, mozgásokat, illetve cseleket, és a társakkal való együttműködés alapjait szerettem volna lerakni, ami úgy gondolom sikerült is.

Meg szeretném köszönni a szülőknek a támogatást, illetve az egyesületnek, és minden támogatónak a segítséget!

Hajrá Dabas!”

2021.10.09 (szombat, 8:55)
FC Dabas – Százhalombattai VUK SE I. 8:3 (5:1)
Gól: Vízer Sz (4) , Forczek Zs (2), Kemenczei G (1), Kövi B (1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK