Ledő László, az Aramis U15-ös Futsal csapata elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A szerdai napon U14-es fiataljainkkal az Aramis U15-ös Futsal csapata ellen játszottunk edzőmeccset. A 3x20 perces játékidőben volt itt minden. Meg kellett tapasztalni ismét, hogy gyorsabb döntések, több elmozgás és pontosabb passzok kellenek a Futsalban.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

Aramis U15 - FC Dabas U14

Ledő László, az Aramis U15-ös Futsal csapata elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szerdai napon U14-es fiataljainkkal az Aramis U15-ös Futsal csapata ellen játszottunk edzőmeccset. A 3×20 perces játékidőben volt itt minden. Meg kellett tapasztalni ismét, hogy gyorsabb döntések, több elmozgás és pontosabb passzok kellenek a Futsalban.

A mérkőzés elején tompán kezdtünk, a hazai csapat be is szorított minket. 2:0-ás hazai vezetés után megszereztük a szépítő találatunkat, amitől egy kicsit a srácok felszabadultabbak lettek. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a hazai kapus nagyszerűen hárította őket. A 2. és a 3. harmadban izgalmas mérkőzést láthattak a szülők. Mindkét csapat nagy akarattal játszott, és mindkét oldalon a kapusok is jól védtek. Az Aramis csapata megfordította az eredményt, de nem tudta növelni az előnyét. A 3. harmadban 3 perc alatt három szép támadás után megszereztük a vezetést, és azt már ki sem engedtük a kezünkből.

Összességében egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, és több megbeszélt játékelemet is viszont láthattam a sok jó teljesítmény mellett.

Gratula srácok! Hajrá Dabas!”

2021.12.08 (szerda)
Aramis U15 – FC Dabas U14 (6:7)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK