Ledő László, a hétvégi U13-as Futsal 7 Vége megmérettetéseket követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délelőtt Alsónémedin jártunk az U13-as csapattal a Futsal 7 Vége következő állomásán. A Szigethalom és a SZE-FI LSE volt az ellenfelünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

Futsal 7 Vége U13

Ledő László, a hétvégi U13-as Futsal 7 Vége megmérettetéseket követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt Alsónémedin jártunk az U13-as csapattal a Futsal 7 Vége következő állomásán. A Szigethalom és a SZE-FI LSE volt az ellenfelünk.

Az első mérkőzésen álmosan kezdtünk, pontatlanul és sok hibával játszottunk, még úgy is, hogy az első támadásunkból megszereztük a vezetést. Ellenfelünk fordítani tudott, de lehetett látni a srácokon, hogy egyre magabiztosabban játszanak. Jól védekeztünk és szép támadások után megfordítottuk a mérkőzést. Félidőben felhívtam a hibákra a figyelmet, és ezt ki is tudtuk küszöbölni. Szép, magabiztos játékkal a második félidőben megnyertük a mérkőzést.

A következő összecsapáson már sokkal koncentráltabbak voltunk. Jól kezdtünk, de egy butaságot követően vezetést szerzett az ellenfelünk. Az első félidőben egy szép akció után mégis egyenlíteni tudtunk. Félidőben megint felhívtam a figyelmet a mozgásokra, és az eladott labdákra. Két szép góllal előnyt szereztünk, de lehetett látni, hogy ellenfelünk nem adja fel és mindent megtesz azért, hogy felzárkózzon. Egy igen jó és izgalmas mérkőzés alakult ki, ahol azonban a szép akciók ellenére sem sikerült növelnünk az előnyünket. Helyzetek sokaságát dolgozta ki mindkét csapat. Kétszer hibáztunk, ezt ellenfelünk pedig kihasználta és egyenlíteni tudott. Az utolsó öt percben szebbnél szebb akciókat, párharcokat láthattunk. Sajnos végül mi jöttünk ki vesztesen egy megpattanó labda után bekapott gól következtében.

Mégis gratulálok a srácoknak, mert sok tudatos játékelemet láttam vissza tőlük a mai napon. Szép volt fiúk!

Hajrá Dabas!”

2021.12.04 (szombat, 10:40)
FC Dabas – Szigethalom SC 7:4 (4:2)
Gól: Csernák R (1′), Csernák R (13′), Tóth B (15′), Somogyi G (20′), Somogyi G (28′), Tóth B (31′), Csernák R (36′)
2021.12.04 (szombat, 12:30)
SZE-FI LSE – FC Dabas 4:3 (1:1)
Gól: Somodi M (11′), Tóth B (21′), Somodi M (23′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK