Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A mérkőzés előtt kértem a srácoktól, hogy mutassák meg, hogy milyen karakterek a játéktéren. Hosszú volt a szezon, érezhetően mindenki elfáradt kicsit a végére, illetve a pálya talaj sem volt tökéletes, köszönhetően a havazásnak. Éppen ezért is mondtam a játékosoknak, hogy kell a karakter és megfelelő motiváció, hogy sikeresek legyünk.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

RKSK - FC Dabas (1:4)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

A mérkőzés előtt kértem a srácoktól, hogy mutassák meg, hogy milyen karakterek a játéktéren. Hosszú volt a szezon, érezhetően mindenki elfáradt kicsit a végére, illetve a pálya talaj sem volt tökéletes, köszönhetően a havazásnak. Éppen ezért is mondtam a játékosoknak, hogy kell a karakter és megfelelő motiváció, hogy sikeresek legyünk.

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen betartották a taktikai utasítások és amennyire a pálya talaja azt megengedte, úgy próbáltunk is focizni rajta. Az első félidőben egy góllal vezettünk, de ha a különbség három lett volna, akkor sem szolhatott volna semmit sem az ellenfél. Második félidő elején felhoztuk egy kicsit az RKSK csapatát, sikerült egyenlíteniük, de ezután magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sikerült még három találatot is szereznünk. Ezzel magabiztos győzelmet szereztünk. Úgy vélem, hogy még ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk.

A csapat nevében és az Én nevemben is köszönjük szépen a szezon során nyújtott biztatást és kitartást, és az egész FC Dabas család nevében kívánok Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag új évet.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.12.05 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Budapest, RKSK Sporttelep

RKSK – FC Dabas 1:4 (0:1)
Gól: Lettner L L (57′) ill. Rábold R (42′), Busa B (59′), Busa B (67′), Maka A (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK