Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az MTK Budapest II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Vasárnap idegenben az MTK II ellen próbáltuk meg begyűjteni a három bajnoki pontot. Nehéz mérkőzésre számítottam, annak tudatában, hogy gyakorlatilag az MTK NB I-es csapatának a második sora ellen játszottunk.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

MTK Budapest ll - FC Dabas (3:0)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az MTK Budapest II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Vasárnap idegenben az MTK II ellen próbáltuk meg begyűjteni a három bajnoki pontot. Nehéz mérkőzésre számítottam, annak tudatában, hogy gyakorlatilag az MTK NB I-es csapatának a második sora ellen játszottunk.

Ötlettelenül és gyámoltalanul játszottunk, az általam kért taktikai utasításokat nem tartottuk be, védekezésben folyamatosan csúsztunk, a megszerzett labdákat nem tudtuk megtartani, ezáltal nem is meglepő, hogy 3:0 arányú, sima vereséget szenvedtünk. Úgy tűnt, mintha férfiak játszottak volna hölgyek ellen, és ezt a monológom nem is folytatnám tovább.

Nagyon fel kell kötni azt a bizonyos gatyát, hogy az utolsó fordulóban győzelemmel zárhassuk a 2021-es bajnoki szezont. Minden tényezőben javulnunk kell hétvégére. Most kell megmutatni a társaságnak, hogy valójában milyen sportemberek.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.28. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

MTK Budapest II – FC Dabas 3:0 (0:0)
Gól: Kovácsréti M (61′), Haraszti Zs (80′), Haraszti Zs (83′) ill. –
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Forgács, Dudás, Fritz, Pusztai, Lévai, Rábold (Németh), Busa, Maka (Szabó), Kovács P. (Földes)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK