A tavalyi bajnok Iváncsa KSE elleni kiütéses (5:0) győzelmet követően ezúttal a főváros felé veszi az irányt NB III-as első keretünk és az MTK Budapest második csapatával méri össze tudását vasárnap kora délután. A két csapatot jelenleg két pont és két helyezés választja el a tabellán egymástól,

BEHARANGOZÓ: NB III

MTK Budapest II - FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 19. Forduló

A tavalyi bajnok Iváncsa KSE elleni kiütéses (5:0) győzelmet követően ezúttal a főváros felé veszi az irányt NB III-as első keretünk és az MTK Budapest második csapatával méri össze tudását vasárnap kora délután.

A két csapatot jelenleg két pont és két helyezés választja el a tabellán egymástól, így mindenképpen kiemelt jelentőséggel bír ez az összecsapás is. Célunk természetesen nem lehet más, minthogy az Iváncsa elleni bravúrt követően most hétvégén is bezsebeljük mindhárom bajnoki pontot, amivel riválisunktól azonnal 5 pont távolságra el is léphetnénk. Természetesen ehhez a fővárosi  kék-fehéreknek is lesz egy két szavuk, az MTK II fizikailag és taktikailag igen jól felkészített fiatalokból áll, tehát minden tudásunkra szükségünk lesz, ha valamilyen módon két vállra szeretnénk őket fektetni.

Az összecsapás az NB III-as szokásoknak megfelelően a hét utolsó napján kerül majd megrendezésre, a kezdési időpont 14 óra, a helyszín pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadion.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: MTK Budapest II – FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.28. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK