Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nehéz mérkőzésre számítottam a tavalyi bajnokcsapat ellen. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, igen gyorsan sikerült megszereznünk a vezetést.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - Iváncsa KSE (5:0)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nehéz mérkőzésre számítottam a tavalyi bajnokcsapat ellen. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, igen gyorsan sikerült megszereznünk a vezetést. Ezután magabiztosan és koncentráltan játszottuk le a találkozok. Hátul jól zárt a védelem, a támadásainkat pedig sikerült jól befejeznünk, ezáltal a félidőben már három gólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe. Kértem a srácoktól, hogy ugyanilyen koncentráltsággal és fegyelemmel játszunk a második félidőben is. Szerencsére sikerült két újabb szép gólt szereznünk.

Az eredmény talán kicsit túlzó, de helyenként jól játszva megérdemelt győzelmet arattunk hazai pályán. A folytatásban két idegenbeli budapesti mérkőzés (MTK II, RKSK) vár ránk. Szeretnénk mindkét mérkőzésen jó eredményt elérni, ezáltal a tabella elejéhez tudna tartozni az FC Dabas.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.21. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Iváncsa KSE 5:0 (3:0)
Gól: Rábold R (6′), Maka A (27′), Kovács P (39′), Pusztai A (48′), Busa B (54′) ill. –
 
FC Dabas: Hermány – Kiss (Földes), Dudás (Bebők), Forgács, Fritz, Pusztai (Ágoston), Lévai, Rábold, Busa (Németh), Maka, Kovács (Czili)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK