Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U14-es csapatunk Törökszentmiklóson szerepelt bajnoki mérkőzésen. A héten az edzéseken nagyon tompák es pontatlanok voltak a srácok, ezért arról beszéltem nekik, hogy próbáljunk zártan védekezni és rásegíteni egymásra a védekezésben.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

Törökszentmiklósi FC - FC Dabas U14 (5:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U14-es csapatunk Törökszentmiklóson szerepelt bajnoki mérkőzésen. A héten az edzéseken nagyon tompák es pontatlanok voltak a srácok, ezért arról beszéltem nekik, hogy próbáljunk zártan védekezni és rásegíteni egymásra a védekezésben.

A mérkőzés nem indult túl jól számunkra. A hazai csapat szinte az első lehetőségét gólra váltotta, utána pedig öt percen belül két hibát vétettünk és ajándékoztunk ezzel két további gólt ellenfelünknek (3:0). Ezt követően a játékban kezdtük felvenni a ritmust és voltak szép labdajáratásaink és támadásaink, amiből helyzeteink is adódtak. Mikor elhittük, hogy lehet esélyünk a felzárkózásra és játékban már jobban játszottunk, mint a hazai csapat, akkor váratlanul egy átlövésből tovább növelte az előnyét a hazai csapat (4:0).

Félidőben arra hívtam fel a figyelmet, hogy játszunk még bátrabban, mert amikor a labdát járattuk, ellenfelünk is csak kereste. A srácok a második félidőben nagyszerűen játszottak, és küzdöttek, de sajnos bármit csináltunk, semmi nem sikérült, illetve a spori sorozatos rossz döntéseivel is meg kellett küzdenie a fiúknak.

Összegezve, az eredmény nem tükrözi hűen a mutatott játékot. Nagy gratuláció a srácoknak, mert ebből a játékból lehet építkezni tovább.

Hajrá Dabas!”

2021.11.20 (szombat, 11:00)
Törökszentmiklósi FC – FC Dabas U14 5:0 (4:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK