Fritz Attila, az FC Dabas U13-as korosztályának asszisztens edzője az Érdi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékeléseket adta: "Az FC Dabas U13 szerda délután az Érd csapatát fogadta vendégül. Az első negyedben a gyerekek eléggé dekoncentráltan, fásultan játszottak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Fritz Attila

FC Dabas U13 - Érd VSE (0:2)

Fritz Attila, az FC Dabas U13-as korosztályának asszisztens edzője az Érdi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékeléseket adta:

“Az FC Dabas U13 szerda délután az Érd csapatát fogadta vendégül. Az első negyedben a gyerekek eléggé dekoncentráltan, fásultan játszottak. Mondhatni sok volt a hiba a játékukban. A második negyedtől kezdve már egyre jobban felfejlődött a játékuk. Az irányítást is átvették, illetve mezőnyjátékban is az ellenfél fölé nőttek. Sajnos a támadásokat nem tudtuk gólra váltani, hiányoztak az utolsó pontos passzok és a helyzetkihasználásunk sem volt ma eredményes.

A játékosok mégis megérdemelnek minden dicséretet, mert küzdöttek, hajtottak. Nagyon sok jó dolgot láttunk vissza tőlük. Dolgozunk tovább, Hajrá Dabas!”

2021.11.17 (szerda, 15:30)
FC Dabas – Érd VSE 0:2 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK