A múlt hétvégi meglepő Dabas-Gyón FC elleni "idegenbeli" vereséget követően szerencsére máris itt a javítási lehetőség. Vasárnap délután hazai pályán az Iváncsa KSE ellen kell visszatalálnunk a helyes útra.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Iváncsa KSE

NB lll. Közép-csoport - 18. Forduló

A múlt hétvégi meglepő Dabas-Gyón FC elleni “idegenbeli” vereséget követően szerencsére máris itt a javítási lehetőség. Vasárnap délután hazai pályán az Iváncsa KSE ellen kell visszatalálnunk a helyes útra.

Ha a múlt hétre azt mondtuk rangadó, akkor a mostani összecsapásra még hatványozottabban igaz ez, mivel a két csapat közvetlen egymás után helyezkedik el a tabella 11. és 12. pozíciójában. A hazai pálya előnye mellett a kettővel több szerzett bajnoki pont is mellettünk áll, ráadásul a Dabas-Gyón elleni igen frusztráló vereséget követően az a minimum, hogy győztesen hagyjuk el a pályát az Iváncsa KSE ellen.

Az NB III-as összecsapás szokásos módon a hét utolsó napjának délutánján kerül megrendezésre. A kezdési időpont 13 óra, a helyszín pedig a dabasi Wellis Sportpark. Várunk minden kedves FC Dabas szimpatizánst és sportbarátot, látogassunk ki minél többen és buzdítsuk kedvenc csapatunkat ezúttal is!

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Iváncsa KSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.21. (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK