Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Rögtön a mérkőzés elején hátrányba kerültünk. A saját szögletrúgásunk után kontrázott meg az ellenfél, a félpályán nem követtünk el taktikai szabálytalanságot, ezután pedig már csak a kapuból tudtuk kivenni a labdát.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

Dabas-Gyón FC – FC Dabas (1:0)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Rögtön a mérkőzés elején hátrányba kerültünk. A saját szögletrúgásunk után kontrázott meg az ellenfél, a félpályán nem követtünk el taktikai szabálytalanságot, ezután pedig már csak a kapuból tudtuk kivenni a labdát. Mentünk előre, egy-két lehetőségünk ugyan adódott, de nem tudtuk góllal befejezni a támadásainkat. A felelőtlen kiállítás ráadásul nagyon nehézzé tette a találkozó hátralevő részét. Próbáltunk cserékkel frissíteni, taktikai változtatásokat is véghez vittem, de nem tudtuk még így sem legalább döntetlenre hozni a mérkőzést.

Nehéz egy ilyen összecsapás után nyilatkozni, de hamarosan itt a következő erőpróba az Iváncsa ellen. Megpróbáljuk kijavítani a mostani hibákat és szeretnénk győzelmet ünnepelni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.14. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Dabas-Gyón FC Sporttelep

Dabas-Gyón FC – FC Dabas 1:0 (1:0)
Gól: Molnár M (7′) ill. –
Kiállítás: – ill. Szabó L (32′)
FC Dabas: Tóth – Kiss, Forgács, Pusztai, Földes (Németh), Fritz (Kovács), Szabó, Lévai, Rábold (Kincses), Busa, Maka (Czili)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK