Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának vezetőedzője a Soroksár SC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U13-as csapatunk Soroksáron bajnoki mérkőzést játszott. Jó vendégek voltunk a mai délutánon.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

Soroksár SC - FC Dabas U13 (5:0)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának vezetőedzője a Soroksár SC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U13-as csapatunk Soroksáron bajnoki mérkőzést játszott. Jó vendégek voltunk a mai délutánon. Az első 20 percben sorra csináltuk a hibákat, amikből három helyzetet ki is használt a hazai csapat. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ennyi hibával, futás nélkül is tudunk játszani, Pontatlan passzok sokasága és akaratgyenge hozzáállás jellemezte csapatunkat. A 2. és 3. negyedben már voltak szép tudatos játékelemek támadásban, és ekkor már némileg összeszedettebb volt a védekezésünk is. Kapusunk Janicsák Olivér jól védett, de sajnos ő se tudott mindent megfogni. A 4. negyedben ugyan akartak a gyerekek, de semmi nem sikerült a támadás befejezéseiknél.

Összességében tehát az igen határozott játékot játszó Soroksár megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Hajrá Dabas!”

2021.11.12 (péntek, 14:30)
Soroksár SC – FC Dabas U13 5:0
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK