Ismét elérkezett a várva várt hétvége, középpontjában pedig nem más, mint a városi derbi. Vasárnap délután 13 órától első csapatunk a Dabas-Gyón FC "vendégszeretetét" élvezheti az NB III Közép csoport 17. fordulójában.

BEHARANGOZÓ: NB III

Dabas-Gyón FC - FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 17. Forduló

Ismét elérkezett a várva várt hétvége, középpontjában pedig nem más, mint a városi derbi. Vasárnap délután 13 órától első csapatunk a Dabas-Gyón FC “vendégszeretetét” élvezheti az NB III Közép csoport 17. fordulójában.

Noha a két csapat jelenlegi helyezését nézve egyértelműen az FC Dabas tűnhet az összecsapás legfőbb esélyesének, jól tudjuk, bármelyik fél, bárhogyan is szerepel, mindig óriási erőket kell mozgósítania a játékosoknak, ha a három pontot meg szeretnék szerezni riválisuktól.

Csapatunk a két döntetlen (Makó, Vác) után múlt hétvégén a Paks II ellen már győzelmet ünnepelhetett, így kijelenthető, javuló tendenciát mutat teljesítményünk, így nem lehet más célunk, mint a 24 bajnoki pontunkat tovább gyarapítva, két vállra fektetni a 11 pontjával a 18. pozíciót elfoglaló városi riválist.

A Dabas-Gyón FC nem túl jó előjelekkel várhatja a vasárnapi ütközetet, elmúlt négy összecsapásából ugyanis három alkalommal vesztesen hagyta el a játékteret, egyetlen döntetlenjét a Mohács otthonában tudta elkönyvelni. Ami azonban még ennél is lesújtóbb számunkra, hogy a Cegléd és Dunaújváros elleni elmúlt két bajnoki mérkőzésükön összesen 8! gólt kaptak és egyet sem tudtak szerezni.

A helyzet tehát hazai részről nem túl rózsás, éppen ezért kell résen lennünk, mert a Dabas-Gyón számára lényegében már minden összecsapás élet-halál harc a bennmaradás kiharcolásáért vívott harcban.  Ennek következtében játékosainknak is tudásuk legjavát kell kivinniük majd a pályára, ha el szeretnék hozni mindhárom bajnoki pontot városi riválisuktól.

Izgalmas, szikrázó összecsapás elébe nézünk tehát, ami alighanem méltó lesz az eddigi NB III-ban vívott dabasi csatákhoz. Az összecsapás helyszíne a Dabas-Gyón FC Sporttelepe lesz, a kezdési időpont pedig vasárnap délután 13 óra. Várunk minden kedves FC Dabas szimpatizánst mérkőzésre, buzdítsuk kedvenc csapatunkat “idegenben” is!

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Dabas-Gyón FC – FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.14. (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Dabas-Gyón sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK