Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Paksi FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Rögtön a mérkőzés elején két nagy helyzetünk is volt, amit azonban nem sikerült értékesíteni. Ezután sikerült megszereznünk a vezetést. Azt gondolom, hogy már idő előtt eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett a Paks fordított.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - Paksi FC ll (3:2)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Paksi FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Rögtön a mérkőzés elején két nagy helyzetünk is volt, amit azonban nem sikerült értékesíteni. Ezután sikerült megszereznünk a vezetést. Azt gondolom, hogy már idő előtt eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett a Paks fordított. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk. Győzelemre játszottunk és ennek szellemében sikerült két szép gólt akcióból szereznünk.

Élvezetes és közönségszórakoztató játékkal sikerült itthon tartani mindhárom bajnoki pontot. Készülünk tovább, ugyanis a következő fordulóban városi rangadó vár ránk a Dabas-Gyón ellen.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.11.07. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Paksi FC II 3:2 (1:1)
Gól: Maka A (28′), Maka A (68′), Maka A (78′) ill. Gévay Zs (37′), Rábold R (60′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK