Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a SZEOL SC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A szombati napon Szegedre utaztunk az U14-es kerettel. A SZEOL csapata nem véletlenül van a dobogón. Végre egy tudatosan játszó csapat ellen kellett pályára lépnünk. Testi adottságokban is előbbre tartottak, de a srácok mindent megpróbáltak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

SZEOL - FC Dabas U14 (4:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a SZEOL SC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szombati napon Szegedre utaztunk az U14-es kerettel. A SZEOL csapata nem véletlenül van a dobogón. Végre egy tudatosan játszó csapat ellen kellett pályára lépnünk. Testi adottságokban is előbbre tartottak, de a srácok mindent megpróbáltak.

Jól járattuk a labdát a mérkőzés első 15 percében, de sajnos a középpályán elhaltak a támadásaink. Egy labdavesztés után a hazai csapat egy szép akció végén megszerezte a vezetést (1:0). Sajnos a bekapott gól után kapkodás, pontatlanság jellemezte játékunkat. Mire rendeztük volna a sorainkat, megint kaptunk egy elkerülhető gólt (2:0).

Szünetben átbeszéltük, mit kellene tenni. Sajnos ezt azonban nem nagyon tudtuk megvalósítani, igaz több tudatos elemet is láttam a srácoktól. Emellett nagy akarattal és helyenként magabiztos labdajáratást is láttam. A mai napon azonban nem igen volt esélyünk, mert a hazai csapat nagyon jól játszott és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Még egy pozitívumot meg kell említenem. A hazai csapat letámadott minket, de a srácok próbálták a labdát kihozni, megjáratni, és ezt tudatos csináltak, amihez gratulálok! Többször sikerült a labdakihozatal, ráadásul ezekből a szituációkból nem is kaptunk gólt.

Hajrá Dabas!”

2021.11.06 (szombat, 10:00)
SZEOL SC – FC Dabas U14 4:0 (2:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK