Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának vezetőedzője az ESMTK elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Az U13-as csapat az ESMTK vendége volt a szerdai bajnoki mérkőzésen. Nagyon furcsa és érdekes összecsapást játszottunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

ESMTK - FC Dabas U13 (2:1)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának vezetőedzője az ESMTK elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U13-as csapat az ESMTK vendége volt a szerdai bajnoki mérkőzésen. Nagyon furcsa és érdekes összecsapást játszottunk.

Igen jól kezdtünk, szép labdakihozatalok, labdajáratás, és még a vezetést is megszereztük egy szép támadás végén. A második negyedben a kötelező cseréket végrehajtottuk. Nem változott semmi, labdabiztosak voltunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de sajnos azok rendre ki is maradtak. Pozitívum, hogy a csapat együtt mozgott, mind védekezésbe, mind támadásban is. A harmadik negyedben sajnos védekezésben hibákat vétettünk, de szerencsére kapusunk még javítani tudott. Támadásban sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de vagy az utolsó passz volt rossz, vagy a kapusba rúgtuk a labdát. Az utolsó negyedben a hazai csapat mindent egy lapra feltett és elkezdett rohanni, letámadtak minket. Sajnos a srácok belementek a rohanásba, mindkét kapu előtt helyzetek alakultak ki. Amíg mi mindent kihagytunk, ellenfelünk talált egy gólt. Innentől kezdve pedig sajnos igen görcsösen akartuk a támadásainkat befejezni, de semmi nem sikerült. A hazai csapat egy kontrából megszerezte a vezetést. Ilyen a foci, hiába játszol jól, hiába látod vissza azokat az játékelemeket, amit tanítasz a gyerekeknek, ha a helyzeteket nem tudod gólra váltani, vereség lesz a vége.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az idő vissza fogja majd adni nekem, nekik azt, amit ma láttam tőlük! Mi megint játszani akartunk, és jól is játszottunk. Ami most sokkal többet ér nekünk edzőnknek, mint egy győzelem üres játékkal! Jó úton járunk, de azt látni kell, hogy még többet kell dolgozni a srácoknak a sikerért.

Gratulálok srácok a mai teljesítményetekhez!

Hajrá Dabas!”

2021.11.03 (szerda, 17:30)
ESMTK – FC Dabas U13 2:1 (0:0)
Gól: Kleineizl Cs (7′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK