Szombat délután a dobogóról csupán rosszabb mutatóinak köszönhetően lecsúszó Ecser SE vendégszerepelt Dabason. Kettes Csapatunk az éllovas Bugyi SE elleni idegenbeli rangadót követően tehát ezúttal is egy igen komoly erőpróba előtt állt. Összességében kijelenthető, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az Ecser SE-nek, amit maximálisan tükröz,

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - ECSER SE (0:1)

Fájó hazai vereség

Szombat délután a dobogóról csupán rosszabb mutatóinak köszönhetően lecsúszó Ecser SE vendégszerepelt Dabason. Kettes Csapatunk az éllovas Bugyi SE elleni idegenbeli rangadót követően tehát ezúttal is egy igen komoly erőpróba előtt állt.

Összességében kijelenthető, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az Ecser SE-nek, amit maximálisan tükröz, hogy jó egy órán keresztül nem igen találtak rést a pajzsunkon, lényegében komoly helyzetet sem tudtak kialakítani, amiért mindenképpen dicséret érdemelnek játékosaink. A 61. percben azonban Szabó Balázs révén egy átlövésből  mégis meg tudták szerezni a vezetést (0:1), amit egészen a hármas sípszóig meg is tudtak tartani.

Igen fájó, hogy pont nélkül maradtunk a mérkőzés végeztével, mivel ezúttal egyáltalán nem érdemeltünk vereséget, de a futball ilyen. Az előkelőbb helyen álló csapatoknak néha extra szerencséjük is van és ha nem is úgy teljesítenek egy-egy mérkőzésen, ahogy az a tabella alapján reális lenne, mégis ők örülhetnek a végén.

Ez azonban már a múlt, előre kell tekinteni, ugyanis jövő szombaton, november 6-án azzal a Péteri KSK-val mérjük össze tudásunkat, aki közvetlenül előttünk áll a tabellán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.30 (szombat, 13:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Ecser SE 0:1 (0:0)
Gól: – ill. Szabó B (61′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Talapka I (2), Danyis A (4), Bebők M (5), Kicska T (6), Venicz Á (7), Duhaj Á (10), Fodor G (12), Farkas Cs (14), Farkas Zs  (16), Kincses M (20)

Csere: Balogh J (99), Kovács R (11), Náchlik D (17)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK