Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Makó FC elleni hazai bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Úgy gondolom, hogy az első félidőben jól játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést. A helyzeteinket azonban sajnos nem tudtuk értékesíteni. Az első félidő után előnyt kellett volna, hogy szerezzünk.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - Makó FC (2:2)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Makó FC elleni hazai bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Úgy gondolom, hogy az első félidőben jól játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést. A helyzeteinket azonban sajnos nem tudtuk értékesíteni. Az első félidő után előnyt kellett volna, hogy szerezzünk. A második játékrészben kapkodva játszottuk, sokszor szétszakadt a mezőny. Ebben a félidőben már ki-ki meccset játszottunk, ahol a Makó kétszer is vezetést szerzett, mi viszont szerencsére mind a két alkalommal egyenlíteni tudtunk. Egy jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen. Nagy iram jellemezte az összecsapást. A kilátogató nézők izgalmakkal teli 90 percet láthattak.

Bosszús vagyok a sok döntetlen miatt, ezeket a mérkőzéseket meg kell tanulnunk megnyerni. A küzdésre nem lehet panaszom, hiszen az utolsó utáni pillanatban egyenlítettünk, de több volt ebben a mérkőzésben, mint az egy pont.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.24. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Makó FC (2:2)
Gól: Busa B (84′), Ágoston D (93′) ill. Babolek Z (82′), Babolek Z (89′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK