Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Gyula elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A keddi napon Gyulára utaztunk az U14-es csapattal. Egy elmaradt bajnokit pótoltunk. A vasárnapi összecsapás után egy kis átmozgató edzést tartottunk hétfőn, amiben egy két védekezési hibát javítottunk ki. A mérkőzés előtt arra hívtam fel a figyelmet, hogy ha élesen, és bátrabban játszunk, akkor saját magunknak könnyítjük meg majd a mérkőzést.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

Gyulasport Nonprofit Kft - FC Dabas U14 (3:4)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Gyula elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A keddi napon Gyulára utaztunk az U14-es csapattal. Egy elmaradt bajnokit pótoltunk. A vasárnapi összecsapás után egy kis átmozgató edzést tartottunk hétfőn, amiben egy két védekezési hibát javítottunk ki. A mérkőzés előtt arra hívtam fel a figyelmet, hogy ha élesen, és bátrabban játszunk, akkor saját magunknak könnyítjük meg majd a mérkőzést.

Nagyon jól kezdtük az összecsapást, járattuk és birtokoltuk a labdát, és a védekezésünk is nagyon rendben volt. Egy szép támadás végén a védelem kiemelte a labdát a kapujuk elöl, 30 méterre Munkácsi Zsolti megszerezte a játékszert és egyből a léc alá vágta (0:1).

Ellenfelünk nagy erőfeszítéseket tett az egyenlítés érdekében. Csatáruk (testfelépítése miatt néha durván) mindent megpróbált, de a védelem semlegesíteni tudta. Ekkor kicsit beszorultunk, de egy szép kontrából Somodi Martin tovább tudta növelni az előnyünket (0:2). A szünetig már nem változott semmi.

A második félidő azonban igen rosszul indult. Egy védelmi hibát követően ugyanis szépítettek a hazaiak (1:2). Abekapott gól azonban nem tudott megtörni minket. A srácok nagyszerűen játszottak, rengeteg tudatos elemet láttam labdatartásnál, vagy a támadások vezetésénél. Azt is el kell mondani, hogy a hazai csapat jelentősen felszívta magát és nagy nyomást tett ránk. Sajnos ennek meg is lett az eredménye, egyenlíteni tudtak (2:2). Azonban azt kell mondanom, ez a gól sem törte meg a srácokat. Nagy küzdelem folyt a pálya középső részén, néha szikrázó jelenetekkel. Egy szabadrúgás után a kapusról kipattanó labdát Pacsirta Zéti kotorta be a hálóba, így ismét előnyhöz jutottunk (2:3). A mai napon a fordulatok mérkőzését játszottuk. Ellenfelünk ugyanis egy szép szabadrúgás után ismét egyenlíteni tudott (3:3).

De még mindig nem volt vége. Az utolsó 10 percben mindkét csapat rátett még egy lapáttal. Ebből pedig szerencsére mi jöttünk ki győztesen. A mérkőzés legszebb akciója után Jozic Márkó ballal a jobb felsőbe rúgta a csapatunk negyedik találatát és ezzel egyben meg is szereztük a győzelmet.

Teljesen megérdemelten nyertünk, mert a gyerekek nagyot játszottak és küzdöttek, még akkor is, ha voltak hibák. GRATULÁLOK SRÁCOK!

Hajrá Dabas!”

2021.10.26 ( kedd, 13:00)
Gyulasport Nonprofit Kft – FC Dabas U14 3:4 (0:2)
Gól: Munkácsi Zs R (5′), Somodi M (2′), Pacsirta J Zs (69′), Jozic M (74′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK