Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a HFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A hét utolsó napján az U14-es csapattal Hódmezővásárhelyre látogattunk. A mérkőzés előtt arról beszéltem a srácoknak, hogy a mai napon, ha csapatként, sok passzal fogunk játszani, akkor lehet csak keresnivaló a hazai csapat ellen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

HFC - FC Dabas U14 (2:4)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a HFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A hét utolsó napján az U14-es csapattal Hódmezővásárhelyre látogattunk. A mérkőzés előtt arról beszéltem a srácoknak, hogy a mai napon, ha csapatként, sok passzal fogunk játszani, akkor lehet csak keresnivaló a hazai csapat ellen.

Sajnos üres fülekre találtam. Pontatlanul, sok hibával kezdtük a mérkőzést, sőt a 15. percben már 2:0 volt a hazai csapatnak. Nem találtuk a ritmust, egymás után rossz döntéseket hoztunk védekezésben és támadásban is. Az első félidő vége előtt egy szabadrúgásból sikerült szépítenünk (2:1).

A szünetben átbeszéltük mit is kellene csinálni. A második félidőben mintha egy teljesen más csapat lépett volna a pályára. A srácok együtt mozogtak, sok jó labdaszerzés volt és abból komoly lehetőségek is kialakultak. A hazai csapatot nem engedtük kibontakozni, de a gól még nem érkezett meg. Egy szabadrúgásból aztán egyenlítettünk és rá két percre egy szép akció végén büntetőhöz jutottunk 2:3. Az utolsó 15 percben a játék képe már nem változott. Sorra dolgoztuk a ki a helyzeteket, de minden kimaradt. Hogy a mai napunk azért szépen záruljon, szabadrúgásból megszereztük a 4. gólunkat, így végül megnyertük ezt az igen nehéz mérkőzést.

Ha a második félidei hozzáállást fogjuk tovább vinni, akkor kedden Gyulán is lehet keresnivaló. Gratulálok Srácok, ez igazi csapatmunka volt!

Hajrá Dabas!”

2021.10.24 (vasárnap, 11:00)
HFC – FC Dabas U14 2:4 (2:1)
Gól: Munkácsi Zs R (39′), Iványi Z Zs (48′), Pacsirta J Z (68′), Bajusz B (79′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK