A szerdai Balassagyarmati vendégjátékunk után pár nappal ismét bajnoki mérkőzésre készül NB III-as első keretünk. Szerencsére nem kell várni egy újabb hetet, vasárnap a Makó ellen

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Makó FC

NB lll. Közép-csoport - 14. Forduló

A szerdai Balassagyarmati vendégjátékunk után pár nappal ismét bajnoki mérkőzésre készül NB III-as első keretünk. Szerencsére nem kell várni egy újabb hetet, a szerdai fiaskó után a Makó FC ellen szinte azonnal itt a lehetőség a javításra.

Könnyű dolgunk azonban nem lesz, mivel soros ellenfelünk jelenleg a tabella igen előkelő 3. helyét foglalja el. Hátránya mindössze négy pont a listavezető Kozármislennyel és egy pont a második Dunaújvárossal szemben.

A Makó tehát a dobogón maradásért, mi pedig a középmezőny elejéhez való felzárkózásért küzdünk, így kijelenthető, mindkét fél számára igen fontos lenne a három pont begyűjtése. Két győztese azonban nem lehet a mérkőzésnek, a döntetlennel pedig alighanem senki nem lenne maradéktalanul elégedett.

Ki kell jelentenünk, a helyzetkihasználással, az utolsó passzokkal némiképp hadilábon álltunk az elmúlt hetekben. Reméljük most hétvégén egy kis extra koncentrációval ezen is tudunk javítani és akkor nagy valószínűséggel minden esélyünk meglesz a győzelem kiharcolására a dobogós Makó FC  ellen. 

Látogassunk ki minél többen a vasárnap 13 órától a Wellis Sportparkban megrendezésre kerülő összecsapásra  és hajszoljuk a győzelembe kedvenc dabasi csapatunkat ezen az igen fontos bajnoki mérkőzésen.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Makó FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.24. (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK