Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Balassagyarmati VSE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Az első 20-25 percben a Balassagyarmat dominált, volt is pár lehetőségük, főleg a jobb oldalon. Erre reagáltuk és megcseréltük a két szélét. Ezután feljavult a játékunk, feljebb toltuk a védekezésünket, kontrolláltuk a mérkőzést.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

Balassagyarmati VSE - FC Dabas (2:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Balassagyarmati VSE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Az első 20-25 percben a Balassagyarmat dominált, volt is pár lehetőségük, főleg a jobb oldalon. Erre reagáltuk és megcseréltük a két szélét. Ezután feljavult a játékunk, feljebb toltuk a védekezésünket, kontrolláltuk a mérkőzést. Sikerült gólt szerezni, ezenkívül több lehetőségünk is volt, amelyet gólra kellett volna váltani.

A második félidőben is kontrolláltuk a mérkőzést. Ismét az utolsó passzokat rontottuk el. Ezután a semmiből kaptuk egy gólt, majd a második gólt pedig gyermeteg hibából kaptuk. Ilyen védekezési hibákat nem lehet elkövetni büntetlenül. Ezután rohantunk az eredmény után, de az egyenlítő gól megszerzése sajnos már nem jött össze.  Bosszantó vereséget szenvedtünk. Gratulálok a Balassagyarmatnak.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.20. (szerda, 13:00)
Helyszín: Balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont

Balassagyarmati VSE – FC Dabas (2:1)
Gól: Nagy T (63′), Csiki N (75′) ill. Busa B (34′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK