Nehéz mérkőzésre számíthattunk a hétközi fordulóban Balassagyarmaton. A találkozó első 25 percében nem sokat volt nálunk a labda, leginkább a védekezésre kellett koncentrálnunk. Ezt az időszakot átvészeltük, majd némileg kiegyenlítődött a játék képe.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Balassagyarmati VSE - FC Dabas (2:1)

Szoros mérkőzésen szenvedtünk vereséget Balassagyarmaton

Nehéz mérkőzésre számíthattunk a hétközi fordulóban Balassagyarmaton. A találkozó első 25 percében nem sokat volt nálunk a labda, leginkább a védekezésre kellett koncentrálnunk. Ezt az időszakot átvészeltük, majd némileg kiegyenlítődött a játék képe. Egy pontrúgás után Busa elé került a labda, aki nem hibázott és a kapuba helyezett a 34. percben (0:1). Az első félidőben még volt egy-két lehetőségünk, viszont ezeket nem sikerült értékesíteni.

A második játékrészben fokozódott a hazai csapat nyomása. Ismét a védekezésre kellett koncentrálunk, az ellentámadásainkban ugyan volt lehetőség, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A 63. percben egy elég les gyanús szituációból egyenlített az ellenfél (1:1), majd a 73. percben egy 20 méterről eleresztett lövéssel megfordította a hazai csapat a mérkőzést (2:1).

Több volt ebben a mérkőzésben, vezetésünk után le kellett volna zárnunk a találkozott, de sokszor kapkodva és pontatlanul játszottunk. Szomorkodásra azonban sok idő nincs, hiszen vasárnap újabb erőpróba vár csapatunkra, ezúttal hazai környezetben a Makó ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.20. (szerda, 13:00)
Helyszín: Balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont

Balassagyarmati VSE – FC Dabas (2:1)
Gól: Nagy T (63′), Csiki N (75′) ill. Busa B (34′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK