Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Gerjeni SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Hasonlóan kezdődött a mérkőzés, mint amilyen volt az előző fordulóban is. A találkozó elején ismét egy hatalmas helyzetet nem sikerült gólra váltanunk. Próbáltunk dominálni, helyzeteket kialakítani, de az ellenfél szinte a semmiből szerzett vezetést egy óriási védelmi hibát kihasználva. Ezután még jobban átvettük a játék irányítását, de az utolsó passzokat nem tudtuk jól lejátszani vagy az ellenfél játékosának sikerült blokkolnia a lövést. Azt kértem a srácoktól, hogy a betömörülő védelmet a szélén próbálják megbontani. Ez sajnos csak nagyon kevésszer sikerült.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - Gerjeni SK (2:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Gerjeni SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Hasonlóan kezdődött a mérkőzés, mint amilyen volt az előző fordulóban is. A találkozó elején ismét egy hatalmas helyzetet nem sikerült gólra váltanunk. Próbáltunk dominálni, helyzeteket kialakítani, de az ellenfél szinte a semmiből szerzett vezetést egy óriási védelmi hibát kihasználva. Ezután még jobban átvettük a játék irányítását, de az utolsó passzokat nem tudtuk jól lejátszani vagy az ellenfél játékosának sikerült blokkolnia a lövést. Azt kértem a srácoktól, hogy a betömörülő védelmet a szélén próbálják megbontani. Ez sajnos csak nagyon kevésszer sikerült.

Küzdésre nincs panaszom, ma nem játszottunk jól, de nagyot küzdve sikerült megfordítanunk a mérkőzést. A találkozó egyetlen pozitívuma, hogy megszereztük a három pontot. Szerdán Balassagyarmatra utazunk, ennél sokkal jobb játékra lesz szükségünk, hogy ponttal-pontokkal térjünk haza.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.17. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Gerjeni SK 2:1 (1:1)
Gól: Németh Á P (36′), Ágoston D (78′) ill. Lőrinc D (14′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK