Az ESMTK elleni múlt hétvégi idegenbeli botlást követően most vasárnap, hazai pályán a Gerjeni SK ellen ismét visszatérhetünk a több hétig tartó veretlenségi utunkra. Soros ellenfelünk 10 szerzett pontjával jelenleg a tabella 16. pozíciójából várhatja dabasi vendégjátékát.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - GERJENI SK

NB lll. Közép-csoport - 12. Forduló

Az ESMTK elleni múlt hétvégi idegenbeli botlást követően most vasárnap, hazai pályán a Gerjeni SK ellen ismét visszatérhetünk a több hétig tartó veretlenségi utunkra.

Soros ellenfelünk 10 szerzett pontjával jelenleg a tabella 16. pozíciójából várhatja dabasi vendégjátékát. A pontvadászatban elfoglalt helyezések ugyan hazai győzelmet sejtetnek, azonban mint az már oly sokszor bebizonyosodott, ebben az NB III-as csoportban biztosra senki sem mehet, többször borult és borulni is fog a papírforma.

Amennyiben azonban megfelelő hozzáállással és önbizalommal lépünk pályára, emellett a saját játékunkra koncentrálva betartjuk az edzői stáb által megkívánt taktikai utasításokat, akkor nem lehet kétséges, hogy mi lesz a mérkőzés végkimenetele.

Az összecsapás a szokásoknak megfelelően a hét utolsó napján kerül megrendezésre. A helyszín a Wellis Sportpark, a kezdési időpont pedig 13 óra.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Gerjeni SK

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.17. (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK