Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Jól kezdtük a mérkőzést, rögtön az elején két nagy helyzet is adódott előttünk, viszont ezeket az ordító lehetőségeket kihagytunk. Ezután mezőnyben folyt a játék, nem volt benne a levegőben a gól, az első félidő vége előtt mégis hátrányba kerültünk.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

ESMTK - FC Dabas (2:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Jól kezdtük a mérkőzést, rögtön az elején két nagy helyzet is adódott előttünk, viszont ezeket az ordító lehetőségeket kihagytunk. Ezután mezőnyben folyt a játék, nem volt benne a levegőben a gól, az első félidő vége előtt mégis hátrányba kerültünk.

Második játékrész elején eldönthette volna a találkozót a hazai csapat, de ők sem tudták értékesíteni a helyzeteiket. A mérkőzés hajrájához érve mindkét alakulat előtt adódtak lehetőségek, amelyből azonban sajnos az ESMTK jött ki jobban. Nekünk a végén csak a szépítésre futotta.

Több volt ebben a mérkőzésben, de ameddig az utolsó passzokat nem tudjuk megfelelően lejátszani, addig nehéz dolgunk lesz. Dolgoztak a srácok becsülettel, erre nem lehet panaszom, de ezért bajnoki pontokat nem adnak.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.10. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Pesterzsébet

ESMTK – FC Dabas 2:1 (1:0)
Gól: Horváth R (40′), Horváth R (82′) ill. Németh Á P (90′)

FC Dabas: Hermány – Kiss, Dudás, Forgács, Fritz (Márton), Szabó, Lévai (Kincses), Ágoston (Czili), Rábold, Busa (Németh),  Kovács (Kerék)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK