Hosszú idő után vereséget szenvedtünk a bajnokságban. Vasárnap délután Budapesten az ESMTK csapatánál vendégeskedtünk. Egy jó minőségű pályán játszhattunk a bajnokság 11. fordulójában. A mérkőzés első nagy helyzete a csapatunkhoz fűződik, Busa ordító helyzetben nem tudta higgadtan megoldani a feladatot és kapu mellé lőtt.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

ESMTK - FC Dabas (2:1)

Megszakadt veretlenségi sorozatunk

Hosszú idő után vereséget szenvedtünk a bajnokságban. Vasárnap délután Budapesten az ESMTK csapatánál vendégeskedtünk. Egy jó minőségű pályán játszhattunk a bajnokság 11. fordulójában. A mérkőzés első nagy helyzete a csapatunkhoz fűződik, Busa ordító helyzetben nem tudta higgadtan megoldani a feladatot és kapu mellé lőtt. Fokozatosan vette át a kezdeményezést az ESMTK csapata. Hermány Bence jó napot fogott ki, az ellenfél sokáig nem is tudott átjárni az eszén. Az első félidő hajrájához érve egy kapu előtti kavarodást azonban kihasználva vezetést szerzett az ESMTK (1:0).

A második játékrész elején két újabb nagy helyzetet hagyott ki a hazai csapat. A mérkőzés végéhez közeledve pedig sajnos ismét kapitulált a védelmünk (2:0), ami után már csak egy szépítő gólra futotta tizenegyesből (2:1).

Egy hosszú menetelés végéhez értünk, a 8 mérkőzéses veretlenségi szériánk ugyanis megszakadt. Folytatás vasárnap hazai pályán az újonc Gerjeni SK ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.10. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Pesterzsébet

ESMTK – FC Dabas 2:1 (1:0)
Gól: Horváth R (40′), Horváth R (82′) ill. Németh Á P (90′)

FC Dabas: Hermány – Kiss, Dudás, Forgács, Fritz (Márton), Szabó, Lévai (Kincses), Ágoston (Czili), Rábold, Busa (Németh),  Kovács (Kerék)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK