Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Mercedes KLC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U14-es fiataljaink szombaton a Kecskeméti LC csapatát fogadta bajnoki mérkőzésen. Kapkodva és pontatlanul kezdtük a mérkőzést.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U14 - Mercedes KLC (0:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Mercedes KLC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U14-es fiataljaink szombaton a Kecskeméti LC csapatát fogadta bajnoki mérkőzésen. Kapkodva és pontatlanul kezdtük a mérkőzést. A 20. perctől aztán magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de sajnos nagyon pontatlanul és néha rossz felfogásban fociztunk. Szünetben átbeszéltük, hogy mire kellene figyelni és melyik területeket kell bejátszanunk.

A második félidőben már jobban játszottunk, de a kapu előtti utolsó passzok vagy a döntés rosszak voltak. Védelmünk stabil volt és jó volt látni, hogy sok tudatos elemet adnak vissza a srácok.

Összegezve, a mai mérkőzésen játékban felülmúltuk az ellenfelünket, de sajnos gólt nem sikerült elérni, így 0:0 lett a vége. Az elmúlt hetekhez képest sikerült előre lépnünk játékban, de melózni kell tovább, hogy a fejlődésünk töretlen maradjon.

Hajrá Dabas!”

2021.10.09 (szombat, 11:00)
FC Dabas U14 – Mercedes KLC 0:0 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK