Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap a Kecskeméti LC otthonába látogattunk az U13-as csapattal. Az első 20 percben megszeppenve, hibát hibára halmoztunk a pályán. Idegesek és pontatlanok voltunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Kecskeméti LC - FC Dabas U13 (1:1)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap a Kecskeméti LC otthonába látogattunk az U13-as csapattal. Az első 20 percben megszeppenve, hibát hibára halmoztunk a pályán. Idegesek és pontatlanok voltunk. A hazai csapat a negyed vége előtt a semmiből talált egy lövésből egy gólt. Ettől felébredtünk és egy szép akció végén egyenlítettünk.

A szünetben jöttek a kötelező cserék, és átbeszéltük mit is csináljuk. A 2. negyedben fokozatosan, játékban fejlődtünk, de sajnos a hazai csapat rúgd előre és fuss játéka néha fejtőrést okozott. A 3. és a 4. negyedben szebbnél szebb labdakihozatalokat és támadásokat láttam a fiúktól. Sajnos azonban hiába dolgoztunk ki helyzeteket, lőttünk kapufákat, de gólt már nem sikerült szerezni.

Az eredmény nem is fontos, mert a mai napon a látott játék és a gyakorolt játékelemek, amiket visszaadtak nekem a srácok, olyan volt, mintha megnyertük volna a mérkőzést.

Gratulálok fiúk! Hajrá Dabas!”

2021.10.10 (vasárnap, 13:00)
Kecskeméti LC – FC Dabas U13 1:1 (0:0)
Gól: Ország M J (11′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK