A szombati játéknapon a tabella 7. helyét elfoglaló Üllő SE otthonába látogatott kettes csapatunk a Megye II déli csoportjának 9. fordulójában. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, amit Oláh Emil 11. percben szerzett találata bizonyított is (1:0).

HÍREK: FC DABAS II

Üllő SE - FC Dabas II (1:1)

Pontszerzés idegenben

A szombati játéknapon a tabella 7. helyét elfoglaló Üllő SE otthonába látogatott kettes csapatunk a Megye II déli csoportjának 9. fordulójában.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, amit Oláh Emil 11. percben szerzett találata bizonyított is (1:0). Szerencsére azonban nem kellett túl sokat várni a dabasi gólra sem, rutinos nagy öregünk, Danyis a 24. percben góljával semmissé tette az Üllő hamar megszerzett előnyét (1:1). A folytatásban természetesen mindkét fél megpróbálta a maga javára fordítani az eredményt, ez azonban sem a hazaiaknak, sem pedig az FC Dabas II-nek nem sikerült, így végül egy-egy ponttal kellett beérniük a csapatoknak a hármas sípszót követően. 

A következő fordulóban, jövő szombaton, immáron hazai környezetben a pár helyezéssel előttünk álló Halásztelki FC-t fogadjuk, ahol reméljük újfent pontnak vagy pontoknak örvendhetünk majd a mérkőzés végeztével.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.09 (szombat, 15:00)
Helyszín: Üllő, Üllői Városi Sporttelep

Üllő SE – FC Dabas II 1:1 (1:1)
Gól: Oláh E (11′) ill. Danyis A (24′)

FC Dabas II: Balogh J (1) – Talapka I (2), Pusztai A (3),  Danyis A (4), Bálint J (6), Venicz Á (7), Kicska T (9), Kovács R (11), Farkas Cs (14), Farkas Zs (16), Fodor G (20)

Csere: Petrányi J (99), Kincses M (8), Maka A (10), Duhaj Á (18), Berkes J (19)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK