A FTC II elleni gólgazdag 3:3-as hazai döntetlent követően egy újabb komoly ütközetre készülhetünk. Ennek a mérkőzésnek azonban az adja a különlegességét, hogy azzal az ESMTK-val mérkőzünk meg vasárnap délután, aki már-már ősi riválisunknak is tekinthető. Az évek során számtalan nagy ütközetet vívott a két klub egymással és alighanem helyezéstől függetlenül most sem lesz ez másképp. 

BEHARANGOZÓ: NB III

ESMTK - FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 11. Forduló

A FTC II elleni gólgazdag 3:3-as hazai döntetlent követően egy újabb komoly ütközetre készülhetünk. Ennek a mérkőzésnek azonban az adja az igazi  különlegességét, hogy azzal az ESMTK-val mérkőzünk meg a hét utolsó napján, aki már-már ősi riválisunknak is tekinthető. Az évek során számtalan nagy ütközetet vívott a két klub egymással és alighanem helyezéstől függetlenül ez most sem lesz másképp. 

Vendéglátónk 3 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget tudott eddig felmutatni, ami 12 szerzett pontot és a 13. pozíciót eredményezi számukra a tabellán. Csapatunk ezzel szemben 16 pontjával a jóval előkelőbb 8. helyről várhatja pesterzsébeti vendégjátékát. Hét mérkőzés óta veretlenek vagyunk, így mi más lehetne a cél, mint tovább nyújtva a remek szériát az ESMTK otthonából is ponttal vagy pontokkal távozni. Erre minden esély adott, bár ehhez alighanem a fővárosiaknak is lesz egy-két szavuk.

Az összecsapás vasárnap délután 15 órától az ESMTK Stadionjában kerül lebonyolításra. Látogassunk ki Pesterzsébetre is és buzdítsuk idegenben is kedvenc csapatunkat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: ESMTK – FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.10. (Vasárnap, 15:00)
Helyszín: Pesterzsébet, ESMTK Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK