Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Ceglédi VSE elleni hazai bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Az FC Dabas U13-as korosztálya vasárnap délelőtt a Cegléd csapatát látta vendégül bajnoki mérkőzésen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U13 - Ceglédi VSE (1:4)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

“Az FC Dabas U13-as korosztálya vasárnap délelőtt a Cegléd csapatát látta vendégül bajnoki mérkőzésen. Az összecsapás elején a tegnapi tapasztalatokat beszéltük át a srácokkal. Felhívtam a figyelmet arra, hogy ugyanolyan stílusban fognak játszani. Megbeszéltük mit kell tenni és mit szeretnék látni a csapattól.

Nem tévedtem sokat. Ellenfelünk ugyanazt a stílust játszotta, mint tegnap az U14-es csapatuk. Csak most a srácok felvették a kesztyűt. Igaz egy kicsit lassan kezdtük a mérkőzést, de védekezésünk rendben volt. A szünet után a második sorunk is nagyszerűen kezdet, harcosan és pontosan játszottak a fiatalabbjaink. Egy labdaszerzés után, egy szép akció végén megszerezték a vezetést, sőt növelhettük volna előnyünket, de kimaradtak a helyzetek.

Sajnos egy szöglet után kiegyenlítettek a vendégek. Meg kell mondani, a védekező szögleteknél bajban voltunk, erre nagyobb hangsúlyt kell majd fektetni. A harmadik és negyedik 20 percben nagy iramban folyt a küzdelem. Játékban felülmúltuk a vendégeket, de az látszott, hogy kezdünk fáradni. Az utolsó 8 percben sajnos ez be is igazolódott. Egy szerencsés gólt talált a vendégcsapat, amitől összezuhantunk.

Összességében jól játszottunk, sok begyakorolt játékelemeket adtak vissza a srácok.

Nagyon sok jó teljesítmény volt ma, de Janicsák Olivért ki kell emelni, mert nagyszerűen védett! Gratulálok srácok a mutatott játékhoz!

Hajrá Dabas!”

2021.10.03 (Vasárnap, 10:00)
FC Dabas U13 – Ceglédi VSE 1:4 (0:0)
Gól: Vízer Sz (28′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK