Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A mai napon Ceglédre utaztunk az U14-es csapatattal bajnoki mérkőzésre. Sajnos vékony kerettel érkeztünk, sok volt a betegünk és elutazás miatt is voltak hiányzóink.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

Ceglédi VSE - FC Dabas U14 (8:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” A mai napon Ceglédre utaztunk az U14-es csapatattal bajnoki mérkőzésre. Sajnos vékony kerettel érkeztünk, sok volt a betegünk és elutazás miatt is voltak hiányzóink.

Azt tudtuk, hogy a hazai csapat tudatos játékot játszik és nagyon egységesek, mert nem véletlenül vezetik a tabellát.

Ezen a mérkőzésen megtapasztalták a srácok, hogy miben is kell fejlődni. Küzdöttünk, de rengeteg hibával játszottunk. Ellenfelünk az első perctől ránk kényszerítette akaratát, és mindenben fölénk nőtt. Emellett azért olyan hibákat csináltunk, amit góllal büntettet a hazai csapat.

Nagyon fontos! Amíg edzésen nem akarjuk az alap dolgokat száz százalékosan végrehajtani és ellazázzuk a feladatokat, addig sajnos ilyen csapatok ellen nem lesz esélyünk. Meg kell tapasztalnunk ennek az erősebb bajnokságnak a buktatóit.

Dolgozunk tovább, és az ilyen mérkőzés tapasztalatait magunk javára fogjuk fordítani, ezzel pedig előbb-utóbb erősebbek leszünk.

Hajrá Dabas! “

2021.10.02 (Szombat, 10:00)
Ceglédi VSE – FC Dabas U14 8:0 (4:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK