Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Ferencvárosi TC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Az első félidő teljesen rendben volt, én azt gondolom, hogy jól reagáltunk a Fradinak a játékrendszerére. Jó iramú, hajtós mérkőzést játszottunk. Az első játékrészben kétszer is vezetést szereztünk, azonban sajnos mindkétszer sikerült egalizálnia ellenfelünknek.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - FTC ll (3:3)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Ferencvárosi TC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Az első félidő teljesen rendben volt, én azt gondolom, hogy jól reagáltunk a Fradinak a játékrendszerére. Jó iramú, hajtós mérkőzést játszottunk. Az első játékrészben kétszer is vezetést szereztünk, azonban sajnos mindkétszer sikerült egalizálnia ellenfelünknek. A második félidő eleje is tetszett, a büntetőt azonban kihagytuk. Ennek ellenére a mérkőzés végéhez közeledve sikerült megszereznünk harmadszor is a vezetést, de ismét sikerült kiegyenlítenie a Fradinak.

Az az igazság, hogy amikor kiállították Bolit a Ferencvárosból, akkor számomra érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni és össze-vissza rugdosni a labdákat. Ilyen szituációkban sokkal nyugodtabban és bátrabban kellene játszani. A kilátogató nézők jó meccset és hat gólt is láthattak, végig izgalmas volt a mérkőzés. Sajnálom, hogy nem sikerült behúznunk ezt az összecsapást. Sok a döntetlenünk, ha ezeket a mérkőzéseket megtanuljunk megnyerni, akkor úgy gondolom, hogy szépen fogjuk zárni az őszi idényt.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.10.03. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas  – Ferencvárosi TC II 3:3 (2:2)
Gól: Kovács P. (11′), Busa (19′), Rábold (81′), ill. Pintér D. (12′), Boli (35′), Leandro (88′)
Kiállítás: – ill. Boli (76′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK