Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Bozsik Tornát követően az alábbi értékelést adta: "A mai napon Cegléden volt esedékes Régiós Bozsik Tornánk. A múlt heti játékunk nem volt az igazi, ezért edzéseken próbáltuk átbeszélni a hibákat és olyan gyakorlatokkal készülni, amivel ki tudjuk ezeket javítani és gördülékenyebben fog menni minden.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

FODOR GERGŐ

Regionális Bozsik Torna

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Bozsik Tornát követően az alábbi értékelést adta:

A mai napon Cegléden volt esedékes Régiós Bozsik Tornánk. A múlt heti játékunk nem volt az igazi, ezért edzéseken próbáltuk átbeszélni a hibákat és olyan gyakorlatokkal készülni, amivel ki tudjuk ezeket javítani és gördülékenyebben fog menni minden.

Ma a fiúk megmutatták, hogy mit tudnak. Öröm volt nézni a játékunkat, szebbnél szebb támadásink voltak, labdakihozatalok is jól mentek, igazából nem is tudok olyan dolgot mondani, ami ne lett volna jó. Nagy jó érzés volt a pálya szélén állni és csak azt nézni, hogy játszanak. Csupán annyi volt a feladatom, hogy a cserékre figyeljek, hogy mindenki ugyanannyit tudjon játszani.

Mindenki élvezte a játékot, öröm volt nézni, amilyen jó kedvvel csinálnak mindent! Ez az eredményeken is megmutatkozik, hiszen öt meccsből négyet megnyertünk, és mindössze egy 0:0-ás döntetlent játszottunk első mérkőzésünkön. Kicsit sajnálom, mert megérdemelték volna a fiúk, hogy minden meccset megnyerjenek (három kapufát is lőttünk azon az összecsapáson)!

Gratulálok mindenkinek! Jövő héten Dabason lesz a következő forduló és bízok benne, hogy így folytatjuk! Ma Röck Barni kapta az oklevelet, de legszívesebben mindenkinek adtam volna, mert mindenki kiemelkedően játszott! Köszönjük a szülőknek a szurkolást!

Hajrá Dabas!

EREDMÉNYEK:

Bozsik U11 Régiós Torna (Cegléd)

FC Dabas – Cegléd (0:0)
FC Dabas – Bugyi (5:0)
FC Dabas – Kecskemét (2:1)
FC Dabas – Jászberény (3:1)
FC Dabas – Dunaharaszti (3:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK