Egyesületünk hat dabasi óvodát látott vendégül egy vidám délutáni program keretein belül. A zenés bemelegítés után a gyerekek hat különböző állomáson próbálhatták ki magukat játékos ügyességi feladatokban. Minden pályán más-más készség és képesség fejlesztése mellett a vidámság és nevetés volt a cél, amit maximálisan sikerült teljesíteni.

BESZÁMOLÓ

OVI FOCI

Dabas, Wellis Sportpark

Egyesületünk hat dabasi óvodát látott vendégül egy vidám délutáni program keretein belül. A zenés bemelegítés után a gyerekek hat különböző állomáson próbálhatták ki magukat játékos ügyességi feladatokban. Minden pályán más-más készség és képesség fejlesztése mellett a vidámság és nevetés volt a cél, amit maximálisan sikerült teljesíteni. Hálásak vagyunk a gyerekek és az óvónők kitartó és lelkes részvételéért, ezért egy kis ajándékkal jutalmaztuk Őket. Külön köszönjük a kísérő óvodapedagógusoknak, edzőknek és munkatársaknak az együttműködést és a segítséget, Ők tették ezt a feledhetetlen élményt gördülékennyé.
 
Óvodapedagógusok írták az eseményről:
,, A dabasi óvodások újabb versengése a FC Dabas Wellis Sportparkban igazán jól sikerült. Élményekben gazdag délután volt. Edzők irányításával a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazodó változatos, játékos mozgásos tevékenységek élvezetesek voltak úgy a kisfiúk, mint a kislányok számára. Egymásnak szurkolva, egymást biztatva vették az akadályokat. Jó volt látni az izgatott, mosolygó gyermeki arcokat, ami kifejezte, hogy élvezik a játékot. Ez kell a gyermekeknek, a jó helyszín, ez a sok mozgás, az együttlét, az öröm, a szabad kiáltozás, amit most a szülők is láthattak. Gyermekeink kellemes fáradsággal, újabb élményekkel gazdagodva ajándékkal, emléklappal térhettek haza büszke szüleikkel, akik végig szurkoltak csemetéiknek.”
 
Kovácsné Eszes Edina (intézményvezető helyettes):
“2021. 09. 29-én a Wellis Sportparkban az FC Dabas ovis találkozót szervezett. A kellemes őszi időjárás adta lehetőséget kihasználva gyermekeink kisvonattal utaztak a helyszínre. Nagyon jól megszervezett, pedagógusok és gyermekek által jól átlátható környezetben és pályákon várták az óvodásokat a szervezők és sporttal foglalkozó segítők. Közös, játékos, zenés bemelegítést követően az örömmel végzett gyakorlatsorok új motivációt teremtettek a soron következő feladatok kipróbálására. Az átgondolt, jól megtervezett, eszközökkel és szabályokkal ellátott akadálypályák sokoldalú tapasztalatszerzési lehetőséget kínáltak, s
hozzájárultak a gyermekek kompetenciáinak fejlesztéséhez.
Mindannyian tudjuk, hogy a játékon alapuló mozgás közösségteremtő ereje vitathatatlan, ami később a nevelés több területén is érezteti majd pozitív hatását. Ezért örültünk a lehetőségnek, s a megkeresésnek.”
2021.09.25 (Szombat, 12:00)
FC Dabas U13 – Nagykáta SE 3:0 (0:0)
Gól: Mihucz S (20′), Kardos K (30′), Tóth N (64′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK