Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Budapest Honvéd-MFA II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Azt gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk a Honvéd második csapata ellen. Helyenként jó játékot mutattunk be, szép támadásokat és gólokat szereztünk, védelmünk pedig stabilan állta az ellenfél támadásait.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

Budapest Honvéd-MFA ll - FC Dabas (1:4)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Budapest Honvéd-MFA II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Azt gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk a Honvéd második csapata ellen. Helyenként jó játékot mutattunk be, szép támadásokat és gólokat szereztünk, védelmünk pedig stabilan állta az ellenfél támadásait. A csapatot dicséri, hogy a mérkőzés folyamán formációt kellett váltani, ehhez pedig jól alkalmazkodtak és sikerült megfelelően betartani a taktikai utasításokat is.

Vasárnap ismét egy tartalékcsapat (Ferencvárosi TC II) érkezik a dabasi Wellis Sportparkba. Természetesen szeretnénk hazai pályán is kiszolgálni a közönséget és győzelmet ünnepelni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.26. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ

Budapest Honvéd-MFA II – FC Dabas  1:4 (0:1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK