Fritz Attila és Márton Dávid, az FC Dabas U13-as és U14-es korosztályának asszisztens edzői a Nagykáta SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékeléseket adták:"Csapatunk a meccs kezdetétől a végéig irányította a mérkőzést. Az előző héthez képest sokkal többet birtokolták a labdát és sokkal pontosabban is játszottak a gyerekek.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Fritz Attila / Márton Dávid

FC Dabas U13 - Nagykáta SE (3:0)

Fritz Attila és Márton Dávid, az FC Dabas U13-as és U14-es korosztályának asszisztens edzői a Nagykáta SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékeléseket adták:

Fritz Attila: Csapatunk a meccs kezdetétől a végéig irányította a mérkőzést. Az előző héthez képest sokkal többet birtokolták a labdát és sokkal pontosabban is játszottak a gyerekek. Ezen a meccsen sok pozitívumot láttunk, sokkal több mindent kaptunk vissza abból, amit gyakoroltunk az elmúlt hetekben. Persze voltak hibák is, de összességében elégedettek lehetünk. Dolgozunk tovább! Hajrá Dabas!”

Márton Dávid: “Szombat délben a Nagykáta csapata látogatott Dabasra. Hasonló képességű ellenféllel találkoztunk, akiket stabil játékunkkal sikerült legyőzni. Hátulról, játékkal építettük fel támadásainkat, jól használtuk ki a helyzeteinket, ami gólokban mutatkozott meg. Gratulálok a játékosainknak! Hajrá Dabas!”

2021.09.25 (Szombat, 12:00)
FC Dabas U13 – Nagykáta SE 3:0 (0:0)
Gól: Mihucz S (20′), Kardos K (30′), Tóth N (64′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK